150 voorbeeldtuinen ter inspiratie

150 voorbeeldtuinen ter inspiratie

In onze showroom kunt u een groot assortiment sierbestrating bekijken. Waardoor u al snel een bepaalde voorkeur zult ontwikkelen. Daarbij bieden wij u ruim 150 modeltuinen aan, om de juiste keuze voor uw tuin te kunnen bepalen. Deze keuze is uiterst belangrijk, want sierbestrating is vorm en kleur bepalend en het fundament van iedere tuin. Alles wat hierna in uw tuin komt moet er bij aansluiten, wil er een mooie balans blijven bestaan. Het gaat bij iedere keus om het uiteindelijke eindresultaat, waar u jarenlang en iedere dag weer intens van wilt genieten. Te beginnen dus bij de basis, maar hoe maken we die juiste keuze..

Eenvoudig uw keuze te bepalen

Iedere sierbestrating heeft een eigen uitstraling en mogelijkheden van aanleggen. En iedere soort tegel heeft daarbij een eigen karakter en straalt hierdoor een specifieke sfeer uit.
Niemand kan dit ervaren bij het zien van één of enkele tegels bij elkaar. U heeft per soort een behoorlijk aantal m2 nodig om hierin een keus te kunnen bepalen. En de onderlinge verschillen hierin te kunnen beleven.
Onze 150 modeltuinen zijn hierdoor uniek in Nederland.

U ziet hier vele soorten sierbestrating en tegels op een behoorlijk stuk m2 in nabijheid van elkaar liggen. Zodat u de verschillen goed kunt waarnemen. En dit buiten tussen het groen en de kleuren van bloemen. Wanneer het net geregend heeft of terwijl de zon erop schijnt. Zo alleen kunt u niet alleen de sfeer en het karakter maar ook het materiaal waarvan de tegel gemaakt is goed ervaren. In deze natuurlijke ambiance zijn ook de verschillen in formaat, kleur en structuur van de toplaag veel beter te beoordelen.

U kunt hier rustig rondwandelen en over de tegels, stenen en klinkers heen lopen, zoals u ook doet in uw eigen tuin.

Aanlegverbanden en combinaties

Wat u hier ook ziet, zijn de verschillende manieren van aanleggen. En de invloed daarvan in de uitstraling van een tegel.
Wanneer grote tegels recht naast elkaar worden gelegd geeft dit een strak en rustig beeld. Wanneer ze in wildverband worden aangelegd geeft dit meteen een speelser beeld. Zo is er bijvoorbeeld ook nog banenverband en in kwadrant leggen. En de vele mooie combinaties van tegels met gebakken stenen of klinkertjes.
Wilt u een romantische tuin, dan zijn oud of nieuw gebakken klinkertjes een mooie optie. Deze zijn niet alleen in verschillende verbanden aan te leggen maar ook eenvoudig in cirkels, halve cirkels, waaiers en kronkelpaadjes

U ziet in de modeltuinen ook de verschillende muurelementen, om muurverhogingen te maken. In verschillende kleuren, structuren en afmetingen welke mooi bij de gekozen bestrating aansluiten.
Zo ook palissades, opsluitbanden en andere materialen om uw tuin extra afwerking en/of praktische mogelijkheden te bieden.

Eigenlijk is het een must dit allemaal te ervaren om de juiste keuze te kunnen bepalen.
Al onze klanten ondervinden alleen maar een positieve beleving wanneer hun eigen tuin wordt aangelegd. Want ze hebben ieder product in alle rust, van alle kanten gezien en ervaren. Uw blijdschap en tevredenheid is ons doel !

Wij kunnen u met belangrijke vak- en productkennis bijstaan. Ieder product en materiaal heeft zo zijn eigen specifieke eigenschappen. Deze kunt u in gebruik prettig vinden of juist niet. Bij het vernemen hiervan zou u kunnen besluiten  vergelijkbare tegels, stenen of klinkers te nemen. Vraagt u er gerust naar.

Wij staan u heel graag bij, zodat u jaren plezier zult hebben van uw tuin.

We gebruiken cookies om, op basis van getoonde interesse, onze website te optimaliseren. Wil je eerst meer informatie over ons cookie-beleid klik dan hier.
Ik ga akkoord
x