Beton

Beton

betontegels-grijs 60x60x4cm     betonnen tegel wildverband

Beton is degelijk en beduidend goedkoper dan natuursteen en keramiek. De dikte van de tegels varieert van 3 tot 6 cm. Betonnen tuintegels zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende afmetingen en mooie kleuren en toplaagafwerkingen. Gladde en egale afwerkingen, ruw of gebobbeld en met verschillende mooie structuren zoals Leisteen, dit is een look-like natuursteen.

Verder  zijn er betonnen tuintegels met speciale coatings. Dit is een mat of glimmend laagje op de tegel waardoor deze vuilafstotend, mos en algwerend zijn of stroef gemaakt om uitglijden te voorkomen enz.

Voor opritten zijn er betonnen tuintegels met een extra dikte en hardheid. Maar ook speciale tegels voor dakterrassen, welke juist lichter van gewicht zijn.

Vele vele soorten dus, naar ieders smaak en gebruik.

Beton: in vele afmetingen

Vierkant: 40 x 40 / 60 x60 /80 x 80 / 100 x 100 in dikten van 4 tot 6 cm

Rechthoekig: 20 x 30 / 30 x60 / 40 x 80 /60 x 120

Wildverband: Dat zich kenmerkt in vele verschillende  afmetingen, zowel vierkant als rechthoekig. Welke naast elkaar gelegd worden. Verkrijgbaar in vele mooie kleuren en afwerkingen.

Banenverband: zo het woord al aangeeft, zijn lange smalle afmetingen in verschillende lengtes. Welke naast en achter elkaar gelegd worden.