Composiet – bamboevezels en kunststof

COMPOSIET – bamboevezels en kunststof

 

royal-park-deur
  Combinatie met steenkorven

 

Dit is de nieuwste soort  tuinafscheiding en is gemaakt van bamboevezels in combinatie met kunststof. Het is bijzonder duurzaam en nagenoeg onderhoudsvrij. Daarbij is het ook  milieuvriendelijk en recyclebaar  . Het opbouwsysteem kent vele mogelijkheden en toepassingen. Het geeft de tuin een modern en bijzonder verzorgd beeld. Er kan eventueel in geschroefd en gezaagd worden zoals bij hout, het materiaal is echter wel veel harder dan hout.  Het systeem is heel eenvoudig te plaatsen. Het is echter wel prijzig daar er meerdere schermen nodig zijn. Ook bij deze schuttingdelen is het aan te raden een transparantdeel tussen de dichte delen te plaatsen daar dit een ruimtelijker effect geeft.

Modeltuinen Zwanenburg gebruikt en levert het systeem “Elements” van het merk CarpGarant.

U kunt de planken/schermen kiezen uit het stoere “Royal Park” of de “chique Pearl Spring” Eventueel in combinatie met aluminium decoratielijsten voor een exclusief en luxe accent.

De collectie bevat ook hekjes en poortjes. Er zijn transparante delen van stalen draadscherm welke tussen de dichte schermen te plaatsen zijn. Ook halve delen zijn mogelijk, zodat er voor de onderkant een dichtdeel en aan de bovenkant een transparant deel geplaatst kan worden. Het is een compleet assortiment en kan qua stijl en kleur bij de sierbestrating aangepast worden.

Kleuren: Bangkirai-look, Antraciet, Bruin, Crème, Grijs , Zilver, Zwart

De Elements paal is de basis voor ieder tuinscherm. Onderaan de paal kan een scherpe metalen punt bevestigd worden waardoor ze eenvoudiger, stevig in de grond geplaatst kunnen worden. De palen  moeten ongeveer 70cm diep de grond in voor een verantwoorde stevigheid. Bij deze diepte komt het scherm zelf mooi  boven de grond. De palen kunnen ook in een speciaal daarvoor bestemde voet gezet worden, zodat ze met de bijgeleverde schroeven op een stabiele massieve  grond kunnen staan. In dit moderne opbouwsysteem worden planken aan elkaar bevestigd. En kunnen op iedere gewenst lengte worden ingekort. Basis onderdelen zijn: Schuttingdelen zoals schermen en eventuele deuren.

Palen met of zonder apart te leveren punthouders.

Beslag-set met bevestigingsklemmen.

Heeft u interesse in dit systeem dan heeft Modeltuinen Zwanenburg een catalogus beschikbaar met de mogelijkheden en prijzen.