Een mooie tuin is een tuin met uitstraling en balans

Een mooie tuin sluit aan bij uw smaak  en leefwijze. Wat u mooi vindt wordt openbaar in uw tuin.  Een mooie tuin is als het ware uw visitekaartje

Inspiratie en gevoel

Om dit te bepalen heeft u naast inspiratie ook tuinvoorbeelden nodig. Gaat uw smaak meer naar een strakke moderne tuin uit  of juist naar een romantische tuin of een natuurlijke tuin. houdt u van tegels of klinkertjes of beide, kiest u voor één of twee terrassen,  wilt u het gemak van verhoogde borders, welke kleuren spreken u aan, wilt u veel  beplanting of liever zo weinig mogelijk. Welke afmetingen heeft uw tuin en is alles wel uitvoerbaar zodat er in het  eindresultaat een balans van schoonheid zal ontstaan. Mensen willen al snel te  veel en weglaten is keuzes maken.

Ontwerp

Als u weet wat u mooi vindt en ons uw tuinmaten geeft, kunnen wij een goed uitgebalanceerd ontwerp voor u maken. Dit ontwerp is gratis bij ons omdat wij het belang er van kennen. Het wordt uiteraard geheel in overleg met u en naar uw smaak en  leefwijze gemaakt. Want wat u mooi vindt is één, maar u leeft ook in uw tuin dus moet een mooie tuin ook praktisch en gebruiksvriendelijk zijn.

Fundament

De bestrating  is het fundament van iedere tuin. Het is dus belangrijk dat u een juiste keuze  maakt om uiteindelijk tot het gewenste eindresultaat te komen. De mooie tuin met uitstraling welke u alleen maar energie en inspiratie geeft . Een groot assortiment is niet alleen fijn maar ook belangrijk, om juist die  bestrating te zien welke u optimaal aanspreekt. Het is voor jaren en voor ieder  seizoen van het jaar.

Voorbeeldtuinen

Een bron van inspiratie vindt u niet alleen in onze showroom  maar ook buiten in de 150 voorbeeldtuinen. U ziet vele soorten tuinbestrating in de nabijheid van  elkaar waardoor u al snel een keuze kan maken. Wilt u de uitstraling en het gemak van verhoogde borders voor de planten in uw  tuin, dan kunt u ook hiervoor een keuze maken uit de vele muurelementen in  vormen en uitstraling. U begrijpt dat het belangrijk is dat de muurtjes passen  bij de gekozen bestrating.
Verder ziet u vele soorten tuinverlichting waarmee u uw tuin
een eigen sfeer  kunt geven. Welke afrastering passen het best bij uw tuin? Eén van de vele  schuttingen van hout, mogelijkheden om een groenafrastering te creëren of metalen roosters met stenen voor een strak beeld. We kunnen u er in adviseren en  opties aanreiken.

Evenwicht en eenheid

Zorg welke tuin u ook voor ogen heeft dat u één lijn trekt en  dat ieder onderdeel een bijdrage levert aan een speciale sfeer of thema. Pas op  voor te veel hoe mooi iets ook is. Alleen dan zal er een mooi geheel ontstaan  van onderdelen die elkaar completeren. Het zal rust en een ruimtelijk effect geven. Een mooie tuin heeft een rustige  balans. Ook zult u in zo`n evenwichtige tuin voor de planten op eenvoudige wijze een  mooie en geschikte plaats vinden. Ook de planten behoren te passen in de kleur  van de bestrating en het thema welke u gekozen heeft.

We willen u graag vanuit ervaring en vakkennis bijstaan in de  keuzemogelijkheden.
Voor een
gratis  ontwerp en een vrijblijvende offerte hebben we wel uw tuinmaten nodig !
Wij kunnen uiteraard ook bij u thuis komen, u kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken .

We hopen u spoedig te ontmoeten.

Modeltuinen Zwanenburg

IJweg 411
1161 EZ Zwanenburg
T: 023 555 24 75
E:
info@modeltuinenzwanenburg.nl

 

Reacties niet toegestaan