Groothandel nieuwe materialen

Groothandel nieuwe materialen

Indien u de sierbestrating in uw tuin liever zelf wilt aanleggen, dan vindt u bij ons alle benodigde materialen hiervoor. We kunnen meestal uit voorraad leveren, en anders uiteraard bestellen voor u.

U kunt alle materialen van ons terrein aan de IJweg ophalen. Wanneer u vooraf telefonisch of per email een bestelling doorgeeft dan kunnen we deze voor u klaarzetten, dit bespaart u tijd.
We bieden u gratis een aanhangwagen aan voor het vervoeren van onze producten.
Ook kunnen we alle materialen bij u aan huis bezorgen. U zult begrijpen dat we genoodzaakt zijn hiervoor kosten in rekening te brengen.

Voor u een definitieve keuze in sierbestrating maakt, kunt u zich rustig oriënteren in onze showroom of in de modeltuinen. We willen graag met u meedenken en u met vak en productkennis bijstaan.
Indien u wilt kunnen we een tuinontwerp/bestratingsplan voor u maken en u nuttige adviezen geven voor het uitvoeren van de werkzaamheden in uw tuin.

Wilt u dat we een speciaal soort tegel, kleur of ander materiaal voor u bestellen dan vragen we hiervoor een aanbetaling . We hopen dat u hier begrip voor heeft.

Grootassortiment

U vindt bij ons een groot assortiment aan tegels, stenen en klinkers afkomstig van Redsun, Excluton en Gardenlux ( bekend van tuinprogramma`s op tv)

  • Een variëteit aan muurelementen voor het opbouwen van borderverhogingen en -randen. En speciale steenlijm welke u bij de meeste soorten nodig heeft.
  • U- en L–elementen, palissades, opsluitbanden, betonnen bielzen, afwerkhoeken en rechthoeken in verschillende soorten natuursteen, traptreden etc.
  • Verder natuurlijk ook zand, grit, kiezel, …..

 

Zo ook een variëteit aan tuinafscheidingen, voor een mooie afwerking een ruimtelijk effect in uw tuin en de nodige privacy.
Prachtige soorten led- tuinverlichting om uw werk en mooie tuin ook bij duisternis zichtbaar te maken.

Met Modeltuinen Zwanenburg staat u er niet alleen voor.

We gebruiken cookies om, op basis van getoonde interesse, onze website te optimaliseren. Wil je eerst meer informatie over ons cookie-beleid klik dan hier.
Ik ga akkoord
x