kindvriendelijke tuin aanleggen

 

Een mooie kindvriendelijke tuin aanleggen met veel tips 

Met vele jaren ervaring en vakwerk in het aanleggen van een kindvriendelijke tuin, kunnen wij u bijstaan in het realiseren van een mooie kindvriendelijke tuin. Een goed tuinontwerp gaat hieraan vooraf, welke we in rustig overleg met u, GRATIS maken!

Een kindvriendelijk tuin kan ook een mooie tuin zijn, waarin kinderen heerlijk kunnen spelen in een veilige omgeving en zich volop kunnen ontwikkelen. Een aangelegde tuin waar uw kind, maar ook het hele gezin plezier, gezelligheid en rust ervaart. U kent uw kind als geen ander en wij de vele mogelijkheden van aanleggen. Wij geven u VEEL LEUKE TIPS voor het aanleggen van zo`n fijne kindvriendelijke tuin

Kindvriendelijke tuin aanleggen met apart kinderplaatsje

We kunnen de kindvriendelijke tuin aanleggen met een eigen kinderplaatsje met gezellige zitjes. Kinderen zullen het prachtig vinden. Zeker wanneer het kindvriendelijke plaatsje is afgezet is met lage muurtjes. Met een bankje aan het muurtje vast of losse zitjes met gekleurde kussentjes voor de kinderen om op te zitten. Een ronding in zo`n muurtje geeft uw kindvriendelijke tuin extra gezelligheid. Er kunnen ook stenen bloembakken op geplaatst worden, stevig en veilig. Vraagt u naar de vele mogelijkheden want er is bij het aanleggen van een kindvriendelijke tuin meer mogelijk dan u misschien denkt.

Kindvriendelijke sfeer met licht en oriëntatie

U heeft bij ons een ruime keus in tuinverlichting en het aanleggen ervan. Zeker de led-inbouwspotjes zijn heel geschikt in een kindvriendelijke tuin. We kunnen ze aanbrengen in de zitjes, verhoogde borders of tuintegels, ze zijn bijzonder sfeervol en veilig. De kinderen kunnen er tegen slaan of overheen lopen. Ze geven uw kindvriendelijke tuin een sprookjesachtige sfeer wanneer het donkerder wordt wat kinderen gezellig zullen vinden. Voor het aanleggen van de tuintegels wordt de elektrische bedrading zorgvuldig en veilig onder de tuintegels gelegd en aangesloten.

 kindvriendelijke tuin met vrolijke kleuren.

Voor het aparte kinderplaatsje in uw tuin kunnen wij  kunstgras aanleggen. Kunstgras is er in groentinten zodat u het rustig houdt in uw hele tuin. Maar er zijn ook in hele vrolijke kleuren voor een kindvriendelijke tuin dat zeker leuk is in hun eigen kinderhoekje. We raden u wel aan de gekozen kleur bij het geheel van uw kindvriendelijke tuin te laten aansluiten zoals de tuintegels. Hierdoor behoudt u een mooie balans in de  tuin. Het wordt zo een hele gezellige kindvriendelijke tuin en geen drukke kermis. Wij kunnen ook een mooie kwaliteit natuurgras aanleggen.

Kindvriendelijke tuin met veel creativiteit

Creatieve tuinafscheiding
Wanneer u een blinde muur in uw kindvriendelijke tuin heeft kunt u er gezellige tuinposters tegenaan maken. Of de kinderen op een gedeelte van de muur, met krijt hun eigen sfeer aan de kindvriendelijke tuin toe te voegen. Wel eerst een leuke kleur schoolbordenverf aanbrengen. U kunt deze verf ook op een geschuurde houten plaat aanbrengen en tegen een schutting bevestigen, wanneer de kinderen erop uit gekeken zijn of  u wilt de kindvriendelijke tuin aan hun leeftijd aanpassen kunt u hem weer weghalen.
Zandbak
Kies voor uw kindvriendelijke tuin een zandbak welke u af kunt sluiten zodat het zand schoon blijft. Een zandbak met een brede rand geeft de mogelijk om er gemakkelijk bij te gaan zitten. Er zijn bij het aanleggen van een zandbak meerdere mogelijkheden. Ook een verhoogde zandbaktafel met zitjes er omheen is een optie.
Moestuintje
Het is voor iets oudere kinderen erg leerzaam en kinderen vinden het fantastisch. Zeker wanneer ze ervan kunnen eten zoals radijs, wortel, sterrenkers, bietjes en komkommer spreekt kinderen aan. Wij kunnen er een plaatsje voor aanleggen en op de hoogte die u wenst voor u en uw kinderen. Zo`n leuk en leerzaam project mag niet ontbreken in een kindvriendelijke tuin.

Knikkerpotje
Wist u dat er voor de kindvriendelijke tuin speciale tuintegels zijn in grijs, rood en geel met een perfect knikkerpotje erin. Leuk hoor, de kinderen zijn er dol op en u bepaald de meest geschikte plaats om te knikkeren. Deze knikkertegels kunnen wij aanleggen tussen uw andere tuintegels.
Hinkelbaan
Heeft u hele grote tuintegels dan is hinkelen per tegel niet eenvoudig voor een kind, wij kunnen vakkundig speciale hinkelbaantegels in uw kindvriendelijke tuin aanleggen.

Keuze in speeltoestellen en rubberen tuintegels

Kinderen vinden klauteren en schommelen fantastisch zeker in hun eigen kindvriendelijke tuin. U heeft bij ons een keuze in speeltoestellen welke wij veilig en stevig in uw kindvriendelijke tuin kunnen plaatsen. Een speeltoestel van hout biedt ook later meer mogelijkheden en kan meegroeien met de kinderen. Wij kunnen voor de veiligheid van de kinderen en uw onbezorgdheid  rubberen tuintegels aanleggen. Deze zijn er in zwart, groen en rood, ook zijn er rubberen tegels met kunstgras.
Ook hebben wij ervaring om in de kindvriendelijke tuin een trampoline in te graven en te plaatsen, voor de iets oudere kinderen een feest!

Kindvriendelijke tuin aanleggen met tuintegels 

Kindvriendelijke tuintegels 
We raden u als sierbestrating tuintegels aan in uw kindvriendelijke tuin, die het kleine kinderen gemakkelijk maakt om te lopen en te fietsen. De tuintegels moeten wel ook helemaal bij uw smaak aansluiten zodat uw kindvriendelijke tuin ook mooi is. Tuintegels zijn bijzonder duurzaam en zijn het fundament van uw tuin. Uw smaak is belangrijk zo ook de wijze van aanleggen. Het is raadzaam tuintegels te kiezen welke niet iedere vlek meteen in zich opnemen en eenvoudig af te nemen zijn. Vraagt u er bij ons naar, want we zijn bekent met de specifieke eigenschappen  en het aanleggen van de tuintegels. Ook kennen wij de ervaring van vele tevreden klanten, die u zijn voor gegaan met het aanleggen van hun kindvriendelijke tuin.
Open speelruimte
Houdt in een kindvriendelijk tuin ook een open ruimte om te spelen, zodat uw kind gemakkelijk met een loopfiets of driewieler rond kan rijden.
Veiligheid binnen de schutting
Wij kunnen met het aanleggen van de tuintegels ook meteen een nieuwe schutting plaatsen, stevig en stormbestendig. Hiermee zorgt u ervoor dat kleine kinderen niet uit hun kindvriendelijke tuin kunnen kruipen, zoals bij een haag die onderaan vaak kale gedeeltes heeft.

kindvriendelijke tuin aanleggen met borderverhogingen

U heeft naast een groot assortiment aan tuintegels ook een ruime keus in mooie bijpassende muurelementen voor het verhogen van borders op iedere gewenste hoogte. Met borderverhogingen zijn uw kinderen en uw planten veilig en maken uw tuin tot een gezellig en kindvriendelijke leefomgeving. Toch raden wij giftige planten of planten met giftige besjes en stekels af in uw kindvriendelijke tuin. Kinderen zijn vindingrijk, daarbij kunnen blad en besjes ook op de tuintegels waaien. Een kindvriendelijke tuin is veilig, ook voor uw rust!

kindvriendelijke tuin aanleggen en gratis tuinontwerp

Voor een kindvriendelijke tuin is een goed doorsproken tuinontwerp essentieel, om het gewenste eindresultaat met het aanleggen ervan te bereiken. Een gezellige kindvriendelijke tuin is er voor u en de kinderen. Hiervoor is naast een praktische indeling, ook een mooie balans voor rust en een ruimtelijk effect belangrijk. Heeft u geen grote tuin, dan is er toch nog veel mogelijk bij het aanleggen van een kindvriendelijke tuin. Er zijn vele mogelijkheden.

 

Vraag HIER een gratis tuinontwerp en vrijblijvende offerte aan

Na het aanleggen zullen u en de kinderen enthousiast zijn en in zo`n heerlijke kindvriendelijke tuin jaren intens genieten!

 

Wij kunnen met vakwerk, kwaliteit en voordeel uw kindvriendelijk tuin aanleggen
met ruime service en volle garantie. Wij denken met u mee!

 

verhoogde border

Reacties niet toegestaan