Met pensioen, vrije tijd en pure ontspanning

 

Met pensioen, vrije tijd en pure ontspanning

Vrij zijn is één, je puur ontspannen kan volgen! Als je de gejaagdheid van het dagelijkse werk omzet in plezierig en nuttig bezig zijn.
Het kwam steeds dichterbij, die pensioengerechtigde leeftijd. Voor de één een langgerekt uitzien naar vrije tijd, voor de ander eerder een vrees voor al die vrije tijd. Hoe dan ook niemand is gelijk en reageert anders, maar iedereen verlangt naar pure ontspanning. Met of zonder veel werk of vrijetijdsbesteding.

Een patroon doorbreken

Vele jaren van werken en iedere dag weer trouw naar je werk gaan is een gewenning een patroon geworden. Niet alleen aan tijd maar ook in je gedachten bezig zijn met de opdrachten of verwachtingen. De eerste weken zijn voor de meeste mensen een vakantie, heerlijk lekker niets doen. Je ligt nog in je bed en denkt, oh heerlijk in ben vrij en voor altijd .. wat een genoegen! Maar na weken van vrij zijn is bij veel mensen het vakantiegevoel al voorbij en verlangen naar een invulling. Om niet weer in een andere vorm van gejaagdheid te komen, omdat er nu geen invulling meer is.

Door vele ondervonden en bewezen feit

Die gejaagdheid kan tot pure ontspanning gebracht worden. Het is bewezen dat in de tuin te werken zeer effectief is voor ontspanning. En zeker wanneer je er veel tijd voor hebt. Iedereen zoekt naast positieve spanning, pure ontspanning. De tuin biedt beide!

Geen groene vingers toch tuin

Loopt u nu niet meteen weg als u helemaal niet tuinieren houdt. Want het is juist dan, wel heel plezierig om naar uw eigen tuin te kijken die er zo verzorgd uitziet! Zeker nu het thuis zijn een belangrijkere plaats in uw leven heeft gekregen. U bent meer thuis en leeft meer om het huis. U komt vaker in en uit uw huis. En ziet uw tuin dus vaker nu u met pensioen bent. Bij veel mensen is er voor de tuin tijdens de drukte van het dagelijkse werk niet veel tijd vrijgemaakt. Maar als de tuin er nu prachtig uitziet, zal dit u zeker een ontspannen gevoel geven.

U hoeft het niet zelf te doen

U dacht wellicht, ach dat komt wel als ik straks met pensioen ga. Maar nu het zover is, ziet u er toch wel tegenop om die klus te klaren. Het excuus van druk druk is er niet meer. Aan u de vraag, mogen wij u tegemoet te komen en u bijstaan om uw tuin tot een prachtige tuin om te vormen? Wij klaren die klus en u zult er jaren meer dan tevreden mee zijn! Want het kan zo ontworpen en aangelegd worden dat u er nagenoeg geen onderhoud aan heeft. Dat is pure ontspanning iedere dag weer, wanneer u er naar kijkt of lekker ontspannen in uw tuin zit! U heeft uw rust verdiend, geniet er van.

Het tuinonderhouden verlichten

Ook als u wel van tuinieren houdt en weet welke ontspanning u dat geeft, kan het vele bukken een opgaaf worden. Natuurlijk hoopt u nog heel lang fit genoeg te zijn, maar verhoogde borders is meer dan handig. Het geeft een mooi ruimtelijk effect en een dieptewerking in uw tuin. Ook de planten komen in die verhoogde borders mooier tot hun recht. Het tuinieren wordt alleen maar een nog grotere ontspanning voor u. Een mooie en nuttige bezigheid en een heerlijk vertoeven tussen alles wat groeit en bloeit alle seizoenen door. Een nuttige investering voor de rest van uw leven! Meer Tijd is meer Tuin maar dit is ook andersom.

Kleinkinderen

U vindt het fijn als ze er zijn. En u biedt ze daarom graag een thuis bij u. Kinderen zijn graag buiten en vinden het heerlijk om ook in uw tuin kunnen te spelen. En dat wilt dit ook wel, maar dan wel verantwoord. Naast kindertegels voor onder een speeltoestel hebben we ook kunstgras in allerlei kleuren. U ziet waarschijnlijk niets in blauw of paarsgras, maar misschien is het leuk om een speciaal hoekje te creëren voor de kinderen? We hebben allerlei mogelijkheden voor een kindvriendelijke tuin. Leuk voor kinderen, zonder teveel verlies aan uw mooie tuin te veroorzaken. Vraag er eens naar, we helpen u graag.

Led tuinverlichting, schuttingen etc.

LED tuinverlichting is niet alleen mooi en gezellig maar biedt ontspanning en zorgt ook voor een ruimtelijk effect in uw tuin. Alle bedrading komt onder de bestrating te liggen, waardoor u er niets van ziet. Om meer ontspannen van uw pensioen en vrijheid te kunnen genieten, zijn er mooie opties voor een afscheiding van uw tuin. In onze showroom staan wij u graag met informatie bij. In de showroom ziet u ook een groot assortiment aan tegels, sierstenen en klinkers, dit om u de mogelijkheid te bieden om juist dat te kiezen wat helemaal naar uw smaak is. We raden u daarvoor ook aan om eens rustig onze 150 tuinvoorbeelden te komen bekijken. U kunt ze zo optimaal vergelijken. Er overheen lopen en de verschillende afwerkingen te zien en te voelen. De manieren van bestraten bekijken. Het is eigenlijk een must naast foto`s van tuinen en de losse materialen.

Wij maken gratis een tuinontwerp en vrijblijvende offerte voor u. En komen als u dat liever heeft uiteraard ook bij u thuis voor een gratis ontwerp en vrijblijvende offerte.

Ons motto is Vakwerk en Service en een zeer scherpe prijs!

Wij hopen u spoedig te ontmoeten. De koffie en thee staan klaar en de houtkachel brandt.
Heeft u nog vragen wij staan altijd voor u klaar!

Wie zijn wij:

  • We zijn al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen en leveren uitsluitend vakwerk en eerste klas materialen afkomstig van Excluton, Red Sun en Gardenlux, bekend van alle tv tuinprogramma`s;
  • We hebben een zeer groot assortiment aan tegels. sierstenen, klinkers, muurelementen, tuinverlichting, schuttingen etc;
  • We maken gratis een goed en uitgebalanceerd tuinontwerp, uiteraard in een goed en rustig overleg met u, rekening houdend met al uw wensen en gebruik van uw tuin;
  • We bieden u naast het gratis ontwerp, geheel vrijblijvend een offerte aan;
  • We staan u met vakkennis en jarenlange ervaring bij, vanaf uw oriëntatie tot wij uw prachtige nieuwe tuin aanbieden met volle garantie.;
  • We leveren uw tuin altijd netjes af. Alle oude aarde, oude bestrating en eventuele planten, struiken etc. voeren wij voor u af. U kunt meteen van uw tuin genieten;
  • We staan altijd voor u klaar. We zijn bekend in de hele Randstad vanwege ons vakwerk en klantvriendelijke totaal service;
  • We werken in Noord-Holland – Zuid-Holland en de provincie Utrecht;

Onze contactgegevens

Modeltuinen Zwanenburg

IJweg 411
T: 023-5552475   (ma t/m za tussen 7.00 en 17.00 uur)
E: info@modeltuinenzwanenburg.nl

Reacties niet toegestaan