Onkruid in maart

Onkruid in maart

In deze tijd is het oppassen voor onkruid. Zaadjes hebben gewacht op wat zon en kunnen in deze tijd plotseling actief worden. En ze hebben niet veel nodig om pijlsnel te groeien. Direct weghalen is het beste om er later niet veel last meer van te hebben. En in maart laten onkruiden zich nog eenvoudig uit te grond trekken.

Zelfs al ziet u er geen gat meer in, wij staan voor u klaar

U heeft het verdient en uw tuin ook. Bij het aanleggen van sierbestrating helpen wij u meteen van alle onkruid af. Zodat u binnenkort weer optimaal van uw tuin kunt genieten! Een mooie nieuwe sierbestrating doet wonderen voor uw tuin en dat voor jaren tuinplezier.
Ook na een herbestrating is uw tuin weer een fris en schoon en toont meteen ook een stuk ruimer. U zult weer zin hebben om de borders aan te kleden of mooie plantenbakken en potten op het terras te zetten. Het tuinseizoen kan beginnen, u bent er klaar voor!

Komt u gerust eens langs ter oriëntatie, wij helpen u graag verder.  Zo u wilt maken we een gratis tuinontwerp helemaal naar uw wens en tuingebruik en uiteraard ook een vrijblijvende offerte. Wilt u liever dat wij bij u thuis komen, dan kan dat natuurlijk ook. Heeft u nog vragen, u kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice. We zijn er voor u!

Nu de eerste stappen is binnenkort genieten !

 kader dagboek.AI