Tuin en bestrating vernieuwen

Is uw tuin en of bestrating niet meer naar uw smaak of wilt u het aanpassen aan uw nieuwe gezinssituatie en tuingebruik. Mogelijk is de tuin of bestrating her en der verzakt, ondervindt u hinder door een verkeerde waterafvoer, of hoogteverschillen in uw tuin. Dan is het goed dat u overweegt om uw tuin te vernieuwen, zodat uw tuin weer een lustoord aan huis wordt, een plaats van rust, relaxen, tuinplezier en gezelligheid. U bent op de juiste site aangekomen, want ons hele team staat voor uw klaar en verstaan ons vak om ook in uw tuin een prachtige nieuwe bestrating aan te leggen en uw tuin totaal te vernieuwen.

Om uw tuin en bestrating snel en vakkundig te vernieuwen bieden wij u een zeer groot assortiment aan met 5000m2 voorbeeldtuinen, een gratis tuinontwerp en garantie aan. Uw nieuwe tuin is meteen gebruiksklaar want alle oude tuinmaterialen worden netjes voor u afgevoerd.

Tuinbestrating vernieuwen brengt weer rust in uw tuin.

Het vernieuwen van uw tuin en bestrating begint met een goed tuinontwerp. Dit is evenals de naar uw smaak uitgekozen bestrating essentieel , voor er een schop de grond in gaat. Wij besteden er graag en rustig de nodige tijd aan om met u mee te denken om uw tuin te vernieuwen, vanaf de eerste keuzes tot we uw prachtige nieuwe tuin weer netjes aangeveegd aan u overdragen. Klaar om verder ingericht te worden, wat u nu enkel vreugde en voldoening zal geven. Vele klanten van ons, ook bij u in de buurt zijn u voorgegaan en zijn na jaren nog steeds zeer tevreden. En daar zijn wij natuurlijk blij mee en we zullen ons uiterste best doen deze tevredenheid en goede naam ook bij u behouden.

Wie zijn wij?

Wij zijn een sierbestratingsbedrijf met 25 jaar ervaring, gespecialiseerd in het vakkundig aanleggen van alle soorten bestrating en het vernieuwen van tuinen. We bieden u naast een bijzonder groot en overzichtelijk assortiment aan prachtige tuinbestrating ook de nodige vak- en productkennis. We hebben bovenop onze scherpe prijzen ook iedere maand zeer voordelige actieaanbiedingen en grote restpartijen aan nieuwe tuinbestrating. Uiteraard zijn wij er ook voor u om met uw huidige bestrating uw tuin te vernieuwen of uit te breiden.

Bestrating aanleggen en meer, om uw tuin te vernieuwen

Wij hebben een ruim assortiment aan tuinafscheidingen zoals schuttingen, muurelementen voor verhoogde borders, een keur aan tuinverlichting welke wij vakkundig plaatsen en veilig aansluiten. Alles om uw tuin te vernieuwen, van het aanleggen van een prachtige bestrating tot een ware tuinmetamorfose toe.
Als groothandel bieden wij alle soorten tuinbestrating en -materialen ook in losse verkoop aan. Om zelf af te halen of tegen vergoeding thuis te laten bezorgen.

Vrijblijvend tuinontwerp en offerte 

Komt u eens in onze showroom en modeltuinen kijken ter oriëntatie of het maken van een tuinontwerp en vrijblijvende offerte. Vergeet niet de maten van uw tuin mee te nemen, want ook u zult zeker iets zien dat helemaal naar uw smaak is. U kunt ook telefonisch een afspraak maken zodat een van onze tuinontwerpers bij u thuis komt. ( 023-5552475) Heeft u nog vragen wij beantwoorden ze graag!

We werken van Den helder tot de hele omgeving van Haarlem, Hoofddorp, Amsterdam, Zaandam, Almere, Hilversum, Rotterdam, Spijkenisse, Oud Beijerland, Zoetermeer, Den Haag, Utrecht, Maarssen, Nieuwegein, Amersfoort en meer.

Modeltuinen Zwanenburg staat voor, vakwerk, voordeel, groot assortiment, ruime service en garantie

 Wanneer u geniet, genieten wij mee

Reacties niet toegestaan