Tuin opruimen en aanleggen

Wilt u uw tuin opruimen en aanleggen, maar heeft u er geen tijd voor of ziet u er tegen op. Wij willen u graag helpen en met 25 jaar ervaring kunt u deze klus gerust aan ons overlaten. We bieden u voor het aanleggen een zeer groot assortiment prachtige sierbestrating en tuintegels aan met zeer scherpe All-in prijzen. En maken in overleg met u gratis een mooi tuinontwerp. Na het opruimen en vakkundig aanleggen van uw tuin, voeren wij alle oude bestrating en struiken voor u af.

Opruimen, aanleggen en afvoeren

Sierbestrating is de basis van iedere tuin, het is vorm, kleur en sfeerbepalend. Met het juist aanleggen van deze basis is het meeste werk al gedaan. Wanneer wij klaar zijn met het opruimen en afvoeren en vakkundig aanleggen van uw tuin, is uw prachtige nieuwe tuin aangeveegd en heeft u het voordeel uw tuin zelf naar smaak en behoefte in te richten. Struiken en planten kunnen in de borders of plantenbakken en zullen het geheel extra sfeer geven. U kunt uw tuinmeubelen meteen neerzetten, uw heerlijke tuin is klaar om jaren intens van te genieten.

Inspiratie voor het aanleggen van uw tuin

Kijkt u eens op de website naar de vele tuinvoorbeelden van siertegels, klinkers en de vele mogelijkheden van aanleggen. Ook de foto`s van muurelementen geven u naast het gebruik van borderverhogingen tevens inspiratie voor andere mogelijkheden zoals Led verlichting. Om bij het aanleggen in uw tuin extra gemak en sfeer te creëren alles naar uw budget, smaak en tuingebruik. Natuurlijk willen wij u in uw keus bijstaan, en u laten zien hoe we met opruimen en aanleggen uw gewenste eindresultaat  kunnen bereiken.

Van tuin opruimen tot aanleggen droomtuin

Voor inspiratie en een realistisch beeld van alle prachtige tuintegels, klinkers en muurelementen, raden wij u zeker ook onze 150 modeltuinen op een terrein van 5000m2 aan. In onze ruime showroom ziet u de vele muurelementen en waterornamenten, zo ook sfeervolle led-tuinverlichting. Wilt u met het aanleggen van de sierbestrating ook meteen een terrasoverkapping of mooie nieuwe tuinafscheiding zoals een houten schutting, dan plaatsen wij ook deze vakkundig en stormbestendig. Het zal het totaal beeld van uw tuin tot een schitterend plaatje maken, een tuin om jaren heerlijk van te genieten!

Voor we uw tuin opruimen en aanleggen is een goed tuinontwerp en  bijpassende offerte essentieel.

 

Vraag HIER een gratis tuinontwerp en een geheel vrijblijvende offerte aan !

 

Naast vakwerk in opruimen en ontwerpen en aanleggen van uw tuin, bieden wij u een royale service en volle garantie. Nu beginnen is binnenkort intens genieten van uw eigen tuin.

Reacties niet toegestaan