Tuintegels aanleggen Almere

 

Wij bieden u in Almere een zeer groot assortiment tuintegels aan en hebben jarenlange ervaring in het vakkundig EN voordelig aanleggen van alle soorten  tuinbestrating waaronder vele tuintegels. U kunt alle soorten tuintegels rustig bekijken in onze ruime showroom en 5000m2 modeltuinen, waar u rond kunt wandelen om uw keuze in tuintegels voor uw tuin in Almere te kunnen maken. Naast onze zeer voordelige All-in prijzen zijn er ook vele aanbiedingen waarmee wij uw tuin in Almere extra voordelig kunnen aanleggen. We maken voor uw tuin in Almere GRATIS een tuinontwerp! En natuurlijk ontvangt u bij ons een uitstekende service en langdurige volle garantie!

Tevreden klanten met tuintegels aanleggen Almere

Wij hebben in Almere al heel veel tuinen en prachtige tuintegels mogen aanleggen. Altijd naar volle tevredenheid en enthousiasme van onze klanten, waar we dankbaar en blij mee zijn. En ook voor u en uw tuin in Almere zullen wij ons hiervoor volledig inzetten, vanaf uw keuze tuintegels tot het vakkundig aanleggen ervan met volle garantie, zodat u intens en vele jaren van uw mooie tuin zult genieten in Almere. Uw enthousiasme en tevredenheid is voor ons de beste reclame.

Tuintegels Almere met GRATIS tuinontwerp

Een goed tuinontwerp is voor het aanleggen van tuintegels essentieel. Wij maken dit tuinontwerp GRATIS  en volledig afgestemd op uw smaak, tuingebruik, de gekozen tuintegels en wijze van aanleggen, zodat uw tuin in Almere helemaal bij u past. In zo`n tuin zult u zich heerlijk kunnen ontspannen vanwege de  schoonheid en rust welke ervan uitgaat en zal zowel praktisch als een bron van gezelligheid zijn! Uiteraard is een goed overleg met u hiervoor belangrijk, ook zullen we rekening houden met het bedrag welke u voor het aanleggen van de tuintegels en uw nieuwe tuin in Almere uit wilt geven. De vrijblijvende offerte maken we gratis en overzichtelijk.

Gratis afvoer van uw oude tuintegels

Na het aanleggen van uw nieuwe tuintegels kunt u meteen met het leukste werkje beginnen, het inrichten van uw mooie tuin in Almere met planten en tuinmeubels. We hebben alle oude tuintegels en plantenresten netjes voor uw afgevoerd. Uw heerlijke tuinleven is van start gegaan om jaren intens te genieten van uw prachtige nieuwe tuintegels in Almere!

5000m2 modeltuinen en uw keuze tuintegels 

De tuintegels welke wij aanleggen is het fundament van uw tuin in Almere en heel sfeerbepalend. Op dit moment zijn tuintegels heel populair. Het materiaal van de tuintegels zoals beton, natuursteen en keramiek is bepalend voor het uiterlijk, de aanschafprijs en duurzaamheid, maar ook voor het gebruik in uw tuin in Almere. U ziet tuintegels in vele afmetingen, diktes, kleuren, structuren en toplagen. Naast het aanleggen van vele tuintegels worden ook klinkers in meerdere formaten nog veel gekocht en aangelegd. Zeker in de vele mooie combinaties met tuintegels. We kunnen u over de vele soorten tuintegels, alle informatie geven welke voor uw keuze en het aanleggen in tuin in Almere belangrijk kunnen zijn. Vraagt u er gerust naar, we helpen u graag!

 

Baksteen-in-combinatie-met-tegel-beton        

Aanlegverbanden en tuintegels aanleggen Almere

In onze modeltuinen kunt u deze vele manieren van aanleggen van tuintegels bekijken en uw keuze erin maken voor uw tuin in Almere. Wanneer we tuintegels met gelijke afmeting recht naast elkaar of in halfsteensverband aanleggen, geeft dit een rustig en strak beeld in uw tuin. Wilt u een iets minder strak beeld, dan is het aanleggen in wildverband mogelijk meer iets voor uw tuin in Almere. Of u kiest voor het aanleggen van een mooie combinatie van tuintegels met andere tuinbestrating zoals klinkers. Naast de soort tuintegels is de wijze van aanleggen ook heel sfeer bepalend voor uw tuin in Almere. Niet onbelangrijk dus om eens te bekijken.

We hopen u binnenkort te ontmoeten, u bent van harte welkom! Wilt u liever dat wij bij uw thuis in Almere komen voor uw keuze tuintegels en het tuinontwerp, dan kunt u hiervoor een afspraak maken met ons 023 555 22 30

 Modeltuinen Zwanenburg denkt met u mee in uw keuze tuintegels in Almere,
en staat voor vakkundig en voordelig aanleggen met uitstekende service en volle garantie!

 

Reacties niet toegestaan