Tuinbestrating Loosdrecht

 

Als sierbestratingsbedrijf  en groothandel met vele jaren ervaring, zijn wij in staat vakkundig EN voordelig prachtige tuinbestrating in Loosdrecht aan te leggen. Altijd geheel naar uw tuinwensen met keus uit een zeer groot assortiment sierbestrating. Van de kleinste klinkertjes tot de grootste tuintegels en van antieke bakstenen tot de allerlaatste trends in tuinbestrating. Alle tuinbestrating voor uw tuin in Loosdrecht kunt u bekijken in onze showroom en 5000m2 modeltuinen.

Met gratis tuinontwerp, afvoer en volle garantie

Naast onze scherpe All-in prijzen van tuinbestrating en borderverhogingen bieden wij u in Loosdrecht ook een uitstekende service! Vanaf het maken van een GRATIS tuinontwerp en een vrijblijvende offerte tot en met de afvoer van uw oude tuinbestrating en onze bekende volle garantie. Wij zijn er voor u! Uw nieuwe tuin in Loosdrecht zal schoonheid en rust uitstralen, met een sfeer waarin u zich heerlijk thuis voelt!

Tevreden klanten met tuinbestrating in Loosdrecht

We hechten veel waarde aan de volle tevredenheid van onze klanten. Ook voor het ontwerpen en aanleggen van uw tuin in Loosdrecht zullen wij ons inzetten, zodat ook u vele jaren meer dan tevreden zult zijn met de nieuwe tuinbestrating en uw prachtige nieuwe tuin.

Gratis tuinontwerp in Loosdrecht

Wanneer uw tuin een plezierige sfeer uitstraalt welke bij u past is het heerlijk ontspannen en zal u meer tuinplezier beleven. Hiervoor is de gekozen tuinbestrating en een goed tuinontwerp essentieel. Daarom maken we het tuinontwerp GRATIS helemaal afgestemd op uw smaak, tuingebruik, wensen, de gekozen tuinbestrating en uw tuin in Loosdrecht. Ook de gratis en vrijblijvende offerte maken we overzichtelijk en naar het bedrag dat u voor uw nieuwe tuin in Loosdrecht uit wilt geven.

wild- strawb.   Castillo de Piedra zwart 30x60x5,5cm 

Van tuinbestrating tot metamorfose

Tuinbestrating is er in vele materialen, afmetingen, kleuren, diktes en met of zonder toplaag. De verschillen in materiaal zijn het meest bepalend voor het uiterlijk, de duurzaamheid, aanschafprijs en het gebruiksgemak. Wij kunnen u alle belangrijke informatie hierover geven voor uw tuin in Loosdrecht. Vraagt u er gerust naar we helpen u graag! Verder bieden wij u naast sierbestrating ook een groot assortiment en keuze in bijpassende borderverhogingen, schuttingen, led-tuinverlichting, kunstgras tot terrasoverkappingen toe. Een ware metamorfose met een eigen sfeer en uitstraling dat uw tuingenoegen in Loosdrecht zeker zal verhogen voor vele jaren.

Aanlegverbanden en soorten tuinbestrating

In onze showroom kunt u alle tuinbestrating rustig bekijken en betasten,  in de vele voorbeeldtuinen op een buitenterrein van 5000m2 krijgt u een zeer realistisch beeld van alle tuinbestrating. U ziet hier ook de vele wijze van aanleggen, dit heeft naast de soort tuinbestrating een zeer grote invloed op de sfeer in uw tuin in Loosdrecht.

We hopen u binnenkort te ontmoeten, u bent van harte welkom!! Wilt u dat wij bij u thuis in Loosdrecht komen voor de keuze tuinbestrating en een tuinontwerp, dan kunt u een afspraak met ons maken023 555 22 30   (ma t/m za van 7.00- 17.00 uur)

U kiest de tuinbestrating voor uw tuin in Loosdrecht,
samen maken wij een tuinontwerp, het aanleggen kunt u rustig aan ons overlaten!

Reacties niet toegestaan