Volop zomer- tuintips juli

Clematis Miss Bateman bloeit mei tot eind september Echinacea_purpurea_(Rode_zonnehoed)
Clematis Miss Bateman – bloeit van  mei tot eind september                                                                         Echinacea purpurea – Rode_zonnehoed

juli volop zomer

 

Zomer in eigen tuin is een behaaglijke vakantie in eigen tuin, dagelijks genieten van de zonnewarmte en gezelligheid bij huis. De zon schijnt de temperatuur is heerlijk, kinderen spelen vrolijk in de tuin, de buurman maakt en praatje, op de achtergrond het geluid van een watersproeier, het gezang van vogels, in de rust droomt u weg. Het is zomer!

U geniet van de tuin welke nu vol kleur en bloemengeur is en omhult door prachtige groentinten. U geniet nu ook optimaal van de sierbestrating, de drager van alles in uw tuin. Heeft u borderverhogingen of een mooie tuinafscheiding u zult er nu zo`n plezier van hebben. En dan die sfeervolle tuinverlichting tijdens de heerlijke zomeravonden. Alles is rust, ontspanning en een en al tuingenoegen.

Heerst er In uw tuin nog niet zo`n rust en beleeft u het tuingenoegen maar ten dele? Zet dan nu de eerste stappen naar een zorgeloze tuin met een prachtige basis, de sierbestrating welke helemaal naar u smaak is bij uw tuingebruik aansluit, of het nu grote tegels zijn of klinkers. Laat u geen zomerplezier ontnemen, wij staan voor u klaar.

Een tuin zonder goede basis is een zwembad zonder water en een luie stoel zonder rust.

Kersen 2 Rustic-Slate 60x60x4cm.. Lonicera_periclymenum_mei - september geurend                                                                                                                                                                                      Lonicera_periclymenum_mei- september geurend

De gemiddelde temperatuur in juli is 17.9 graden.
Hoogst gemeten temperatuur door KNMI is 37.1 graden in juli

Dit is het eerste gedeelte van de tuinkalender van juli, u vindt deze boven in de zwarte menubalk.