Tuintegels aanleggen Mijdrecht


Welkom op onze website, wij zijn een sierbestratingsbedrijf met jarenlange ervaring in het vakkundig en voordelig aanleggen van alle soorten tuintegels. Voor uw tuin in Mijdrecht bieden wij u een zeer groot assortiment tuintegels aan van topkwaliteit. Naar ieders smaak en budget. U kunt alle tuintegels rustig bekijken in onze showroom en de vele modeltuinen op 5000m2.
Met uw keuze tuintegels, kunnen wij uw tuin in Mijdrecht helemaal naar uw smaak en de gewenste sfeer aanleggen. Een goed tuinontwerp is hiervoor essentieel, welke we GRATIS voor uw tuin in Mijdrecht maken. En natuurlijk bieden wij u een uitstekende service en garantie!

Aanbiedingen van prachtige tuintegels Mijdrecht

Met onze lage All-in prijzen en de vele aanbiedingen van prachtige tuintegels kunnen wij uw tuin in Mijdrecht ook nog extra voordelig aanleggen. Zowel de actieaanbiedingen van tuintegels als de budget-stones  en grote restpartijen zijn van topkwaliteit. En wist u al dat wij uw  oude tuinbestrating voor u afvoeren, na het aanleggen van uw nieuwe tuintegels kunt u meteen heerlijk genieten van uw prachtige tuintegels en nieuwe tuin en deze verder inrichten met planten en tuinmeubels. Wij helpen u zo hoge afvoerkosten in Mijdrecht te besparen.

GRATIS tuinontwerp voor Mijdrecht

Wanneer uw nieuwe tuin in Mijdrecht na het aanleggen van de prachtige tuintegels helemaal bij uw smaak aansluit, geeft dit extra comfort en rust. U zult ook intens en heel veel jaren langer van uw tuintegels genieten. Uw tuin straalt de voor u wenselijke sfeer en rust uit en is naast mooi ook praktisch in gebruik.
We maken dit tuinontwerp GRATIS
voor uw tuin in Mijdrecht, natuurlijk in goed overleg met u. Helemaal afgestemd op uw smaak, tuinwensen en tuingebruik, zodat bij het aanleggen van uw gekozen tuintegels er een goede verdeling zal zijn. Uiteraard zullen wij rekening houden met het bedrag welke u uit wilt geven voor het aanleggen van uw prachtige nieuwe tuin in Mijdrecht. Ook de vrijblijvende offerte maken overzichtelijk en GRATIS.

Tevreden klanten met aanleggen tuintegels

We streven met het aanleggen van tuintegels altijd naar uw tevredenheid! We werken in Mijdrecht al vele jaren en hebben er ook veel tevreden klanten. Zo`n schitterende tuin welke helemaal bij u past is een rijk bezit en waar tuingenoegen voor vele jaren! En uw tevredenheid is onze beste reclame.

Modeltuinen en uw keuze tuintegels

Een bezoek aan de modeltuinen is eigenlijk een must om de juiste tuintegels te kunnen kiezen voor het aanleggen in uw tuin in Mijdrecht. Omdat u de tuintegels wilt zien zoals u ze straks ook in uw tuin ervaart. In de zon, schaduw, bij regen en tussen het groen op een behoorlijk aantal m2, zo alleen heeft u een realistisch beeld van de tuintegels en de sfeer welke ze bij u oproepen. Ook kunnen wij u alle informatie geven over de tuintegels, zoals de duurzaamheid van materialen van tuintegels, de wijze van aanleggen en het onderhoudsgemak in uw tuin in Mijdrecht.

De wijze van, tuintegels aanleggen Mijdrecht

Daarnaast maakt u ook een keuze in de vele wijze van aanleggen van tuintegels in Mijdrecht. Houdt u van strak en rustig of liever iets minder strak zoals bij wild- en banenverband. Of vindt u een combinatie van tuintegels onderling of met een andere sierbestrating mooi, zoals de vele mogelijkheden met gebakken klinkers. De manier van aanleggen is naast uw keuze tuintegels heel bepalend voor de sfeer in uw tuin in Mijdrecht. Wat u mooi vindt weet u alleen en bepaald u wanneer u het ziet !

We hopen u binnenkort te ontmoeten, want  ook het bezoek aan de modeltuinen is gratis.
Wilt u dat wij bij u in Mijdrecht komen, voor de keuze tuintegels en het tuinontwerp, dan kunt u hiervoor een afspraak maken023 555 22 30

Voor en na het aanleggen van prachtige tuintegels zijn wij er voor u in Mijdrecht, met 5000m2 modeltuinen, vakwerk en een uitstekende  service en volle garantie!

Reacties niet toegestaan