Tuintegels Assendelft

 

Wij zijn als sierbestratingsbedrijf en groothandel gespecialiseerd in tuintegels en bieden u in Assendelft een groot assortiment aan. Welke u rustig kunt bekijken in onze ruime showroom en 5000m2 voorbeeldtuinen. Om eenvoudig tuintegels te kunnen kiezen welke helemaal bij uw smaak aansluiten, en uw tuin in Assendelft maken tot een schitterende buitenruimte. Wij hebben jarenlange ervaring in het vakkundig en voordelig aanleggen van tuintegels. Daarbij heeft u ook keus uit vele aanbiedingen van tuintegels om uw tuin in Assendelft extra voordelig aan te leggen. Natuurlijk heeft u bij ons een uitstekende service en volle garantie. Ook maken wij voor uw tuin in Assendelft GRATIS een tuinontwerp.

Veel tevreden klanten met tuintegels Assendelft

We leggen al vele jaren bij regelmaat prachtige tuinen en tuintegels aan in Assendelft en hebben er dan ook veel tevreden klanten. Waar wij heel blij en dankbaar voor zijn! Ook voor u en uw tuin in Assendelft zullen wij ons als team inzetten, zodat ook u vele jaren intens van uw prachtige tuintegels en mooie tuin zult genieten. Wanneer u geniet, genieten wij mee!

Gratis tuinontwerp voor uw tuin in Assendelft!

De prachtige door u gekozen tuintegels en een goed tuinontwerp zijn essentieel om een mooie persoonlijke sfeer te bereiken in uw tuin in Assendelft. Een tuin welke tevens praktisch is ingedeeld door de goede verdeling van de tuintegels waarbij rekening is gehouden met uw tuingebruik en tuinwensen, de gekozen tuintegels, aanlegverbanden veel of weinig borders en eventuele borderverhogingen, Led-tuinverlichting etc. En natuurlijk het bedrag dat u voor uw mooie en sfeervolle nieuwe tuin in Assendelft uit wilt geven.
De vrijblijvende offerte maken we overzichtelijk naar de voordelige All-in prijzen en het aantal m2 tuintegels in uw tuin. Vraagt u voor extra voordeel ook eens naar de vele soorten aanbiedingen in tuintegels voor uw tuin in Assendelft.

Gratis afvoer van oude tuintegels en struiken

Wanneer uw tuintegels zijn aangelegd, kunt u meteen met het leukste werkje van start gaan en uw mooie nieuwe tuin inrichten met planten en tuinmeubels. Het heerlijke buiten leven en intense tuinplezier is begonnen om jaren van te genieten in Assendelft. Uw tuin straalt met de prachtige tuintegels, ook vanuit uw woning, een zekere schoonheid en rust uit.

Modeltuinen en uw keuze tuintegels

Om voor uw tuin in Assendelft een keuze te maken in de vele tuintegels, is het een aanrader om naast de ruime showroom ook een wandeling in de vele modeltuinen te maken om een heel realistisch beeld en sfeer van de soorten tuintegels te ervaren. Tuintegels zijn er in verschillende materialen zoals beton, keramiek en natuursteen en in vele afmetingen, diktes, kleuren, structuren en toplagen. Het materiaal van tuintegels is het meest bepalend voor het uiterlijk, aanschafprijs, duurzaamheid en de specifieke gebruikseigenschappen van tuintegels. We kunnen u alle informatie geven welke van belang kunnen zijn voor uw tuin in Assendelft.

Aanlegverbanden en tuintegels Assendelft

Naast de vele tuintegels in kleuren en afmetingen maakt u voor uw tuin in Assendelft ook een keuze in de wijze van aanleggen van tuintegels. Tuintegels recht naast elkaar of in halfsteensverband en met gelijke afmeting geven een strak en rustig beeld, wanneer er meerdere formaten bij elkaar zijn aangelegd wordt het iets speelser. Ook zijn er prachtige combinaties met andere tuintegels of andere sierbestrating zoals klinkers. Zowel uw keuze tuintegels als deze aanlegverbanden zijn van grote invloed op de sfeer voor uw tuin in Assendelft. Dus niet onbelangrijk dit eens bekijken.

We zien er naar uit u te mogen ontmoeten, u bent van harte welkom!
Wij kunnen ook bij u thuis in Assendelft komen voor uw keuze tuintegels en het tuinontwerp, wilt u hiervoor dan even een afspraak maken
023 555 22 30

Wij bieden u vakwerk en voordeel, met keus uit een groot assortiment tuintegels en
GRATIS tuinontwerp 
voor een prachtige tuin in Assendelft met garantie.

Reacties niet toegestaan