Tuintegels Heerhugowaard

 

Wij bieden u als sierbestratingsbedrijf en groothandel een zeer groot assortiment tuintegels aan in Heerhugowaard. En hebben al ruim 20 jaar ervaring in het vakkundig en voordelig aanleggen van alle soorten tuintegels, altijd naar volle tevredenheid van onze klanten! Naast onze scherpe All-in prijzen kunt u voor uw tuin in Heerhugowaard ook een keuze maken uit de prachtige tuintegels van de vele aanbiedingen. In onze ruime showroom en 5000m2 modeltuinen kunt u de tuintegels rustig bekijken om uw smaak te bepalen.

Om met de prachtige tuintegels ook het gewenste eindresultaat te bereiken maken wij GRATIS een tuinontwerp voor tuin in Heerhugowaard. U ontvangt bij ons een uitstekende service en volle garantie. Wij denken met u mee en zijn er voor u.

Tevreden klanten met tuintegels Heerhugowaard

Van tevreden klanten, komen meer tevreden klanten en zo leggen wij met een groeiende regelmaat prachtige tuintegels aan in Heerhugowaard, waar wij uiteraard dankbaar en blij mee zijn. Ook voor u en in uw tuin zullen wij ons als team inzetten, zodat ook u enthousiast zult zijn met uw schitterende nieuwe tuin en tuintegels, om jarenlang intens van te genieten in Heerhugowaard.

GRATIS tuinontwerp voor Heerhugowaard

We maken GRATIS een tuinontwerp helemaal afgestemd op uw smaak, tuingebruik en -wensen, de gekozen tuintegels en uw tuin in Heerhugowaard. Wanneer uw tuin met de nieuwe tuintegels helemaal bij u past, naar smaak en de gewenste tuinsfeer, dan zult u er meer en vele jaren langer rust en plezier in beleven. We maken zo`n tuinontwerp natuurlijk in goed overleg met u, en naar het bedrag dat u voor uw mooie tuin in Heerhugowaard uit wilt geven. Ook de vrijblijvende offerte maken we overzichtelijk en gratis.

Modeltuinen en uw keuze tuintegels

Naast de ruime showroom kunt u ook in de vele modeltuinen rustig rondwandelen en de tuintegels bekijken tussen het groen, bij nat, droog en zonnig weer. Precies zoals u ze ook in uw tuin in Heerhugowaard zult ervaren. Tuintegels zijn er vele afmetingen, diktes, kleuren, structuren en toplagen. Het materiaal van tuintegels zoals beton, natuursteen en keramiek zijn het meest bepalend voor het uiterlijk, de aanschafprijs, duurzaamheid en specifieke gebruikseigenschappen dat uw keuze in tuintegels voor uw tuin in Heerhugowaard kan beïnvloeden.

 

   Baksteen-in-combinatie-met-tegel-beton   Gardenlux 2012 - 3 080  

Tuintegels Heerhugowaard en aanlegverbanden

In onze modeltuinen ziet u naast al deze soorten tuintegels ook de vele aanlegmogelijkheden. Ook dit is van grote invloed op het uiteindelijk beeld en sfeer in uw tuin in Heerhugowaard. Grote tuintegels van gelijk formaat naast elkaar of in halfsteensverband geeft een rustig maar ook strakker beeld, dan tuintegels in wisselende formaten door elkaar in het zogenaamde wildverband. En zo zijn er meer mogelijkheden voor uw tuin in Heerhugowaard, zoals de vele mooie combinaties van tuintegels onderling en met een andere sierbestrating waarvan klinkers het meest gebruikt worden. Het is een kwestie van smaak en dat kunt u alleen bepalen wanneer u het ziet.

Wij hopen u binnenkort te ontmoeten, u bent van harte welkom! Wij kunnen ook bij thuis u in Heerhugowaard komen voor uw keuze tuintegels en het tuinontwerp. Dan kunt u heirvoor een afspraak met ons maken 023 555 22 30

 Prachtige tuintegels vormen een heerlijke buitenruimte bij uw woning in Heerhugowaard, welke helemaal bij u past voor rust en een intens tuingenoegen voor vele jaren. 

Reacties niet toegestaan