Tuintegels kopen Hoofddorp

 

Wij zijn een sierbestratingsbedrijf en groothandel, voor het kopen van tuintegels heeft bij ons keus uit een zeer groot assortiment tuintegels van topkwaliteit. In onze ruime showroom en 5000m2 modeltuinen kunt u de tuintegels en overige tuinbestrating rustig bekijken. Wij kunnen u alle productinformatie geven van de tuintegels, welke voor het kopen en gebruik in uw tuin in Zandvoort belangrijk kunnen zijn. Naast onze aantrekkelijke prijzen zijn er vele aanbiedingen van tuintegels en kunt u bij ons rekenen op een uitstekende service. Wij denken met u mee en zijn er voor u!

Royale service en tuintegels kopen Zandvoort

  • Wij lenen u na het kopen van tuintegels GRATIS een aanhangwagen, voor het vervoeren van de tuintegels naar uw tuin in Zandvoort
  • Wilt u liever dat wij de tuintegels en de benodigde bestratingsmaterialen bij uw tuin in Zandvoort afleveren, dat kan dit tegen vergoeding en op een afgesproken datum. 
  • U kunt lege pallets van ons meenemen om uw oude tuintegels of andere tuinbestrating netjes op te stapelen. Wanneer onze chauffeur de nieuwe tuintegels bij u aflevert, neemt hij de pallets met uw oude tuintegels GRATIS voor u mee. Zo helpen wij u zo om na het kopen van tuintegels hoge afvoerkosten te besparen in Zandvoort. 
  • Heeft u na het kopen van tuintegels bij ons, een aantal tuintegels over, dan kunt u deze retourgeven en uw geld terug krijgen. Dit kan niet bij speciale bestellingen, vraagt u er dus voor het kopen even naar! 
  • We maken bij het kopen van tuintegels GRATIS een tuinontwerp voor uw tuin in Zandvoort, helemaal afgestemd op uw smaak, tuingebruik, de gekozen tuintegels en de maten van uw tuin in Zandvoort. Vergeet hiervoor niet uw tuinmaten mee te nemen! 
  • We kunnen u vakkundig adviseren en met tips bijstaan voor het aanleggen van de tuintegels in Zandvoort. Zeker bij tuintegels of aanlegverbanden welke de nodige vakbekwaamheid vereisen. We zijn er voor u en denken met u mee!

Aanbiedingen en voordelig tuintegels kopen

Om voor uw tuin in Zandvoort extra voordelig topkwaliteit tuintegels te kopen, zijn er altijd prachtige actieaanbiedingen of de veel gekochte budget stones van 4cm dik. Heel geschikt voor de tuin, maar niet voor een oprit, hiervoor moeten tuintegels 6 cm dik zijn. Verder kunt u misschien voor uw tuin in Zandvoort een gloednieuwe restpartij kopen en uw tuin heel voordelig aanleggen. Mogelijk in een mooie combinatie met een andere sierbestrating zoals klinkers, waardoor u al snel ruim voldoende m2 heeft voor uw tuin. Wilt u het super voordelig kopen, dan kunt u overwegen uw keuze te maken uit de grote voorraad tweedehands tuintegels en uw tuin in Zandvoort werkelijk spotgoedkoop aanleggen.

Modeltuinen en tuintegels kopen Zandvoort

Voor het kopen van tuintegels is het goed eerst te bepalen welk materiaal uw voorkeur heeft voor gebruik in uw tuin in Zandvoort. Het materiaal zoals natuursteen, beton en keramiek is het meest bepalend voor het uiterlijk, de aanschafprijs en duurzaamheid maar ook voor de specifieke gebruikseigenschappen. Verder zijn de tuintegels er in vele afmetingen, kleuren, structuren en toplagen en verschil in dikte. In de vele modeltuinen zijn de tuintegels en de vele andere soorten sierbestrating buiten aangelegd op een behoorlijk aantal m2, voor een realistisch beeld zodat uw keuze en het kopen van tuintegels eenvoudiger wordt. Ook ziet u de verschillende aanlegverbanden van tuintegels en mooie combinaties van tuintegels onderling of met klinkers voor aanleg in uw tuin in Zandvoort.

Tuintegels kopen met alle bestratingsmaterialen 

Voor het aanleggen van tuintegels in Zandvoort, kunt u ook alle benodigde bestratingsmaterialen bij ons kopen, zoals ophoogzand, opsluitbandjes, palissades, muurelementen. Door met de tuintegels ook alles wat u nodig heeft te kopen en te vervoeren, kunt u meteen in uw tuin in Zandvoort beginnen. We wensen u alvast heel veel succes!

Bij het kopen van tuintegels voor uw tuin in Zandvoort staat Modeltuinen Zwanenburg u bij,
met een groot assortiment, aantrekkelijke prijzen, modeltuinen en een royale service!

Reacties niet toegestaan