Tuintegels aanleggen Purmerend

 

Met jarenlange ervaring in het vakkundig en voordelig aanleggen van alle soorten tuintegels, leggen wij in Purmerend al vele jaren prachtige tuinen aan. U heeft bij ons keus uit een zeer groot assortiment tuintegels en 5000m2 modeltuinen, waardoor wij instaat zijn uw tuin helemaal naar uw smaak en gewenste sfeer aan te leggen. Essentieel hiervoor is een goed tuinontwerp welke wij gratis voor uw tuin in Purmerend maken. Naast de zeer voordelige All-in prijzen van tuintegels, bieden wij u ook een uitstekende service en volle garantie!

Tevreden klanten in Purmerend

Vele tevreden klanten zijn u al voor gegaan in Purmerend met het aanleggen van tuintegels, waar wij uiteraard heel dankbaar en blij mee zijn. Ook voor uw tuin gaan wij ons volledig inzetten, zodat ook u meer dan tevreden zal zijn en vele jaren intens van uw prachtige tuintegels zal genieten. Voor ons is er geen betere reclame in Purmerend.

Tuinontwerp voor uw prachtige tuin in Purmerend

Voor uw tuin in Purmerend maken we gratis een tuinontwerp en vrijblijvende offerte ! Helemaal afgestemd op uw smaak, tuinwensen en het bedrag dat u uit wilt geven voor uw nieuwe tuin in Purmerend. Ook de gekozen tuintegels en de wijze van aanleggen worden in het tuinontwerp meegenomen. Uw tuin is naast mooi ook praktisch ingedeeld en straalt een zekere schoonheid en rust uit.

Na het aanleggen van de prachtige tuintegels, hebben we de oude tuintegels voor u afgevoerd. U kunt meteen met het leukste werk beginnen en uw tuin verder inrichten met planten en tuinmeubels. Uw heerlijke tuinleven vol tuingenoegen in Purmerend is begonnen!

Modeltuinen en keuze tuintegels Purmerend

Tuintegels zijn gemaakt van beton, natuursteen of keramiek hierdoor verschillen de tuintegels in uiterlijk, gebruikseigenschappen, duurzaamheid en aanschafprijs voor uw tuin in Purmerend. Daarnaast zijn tuintegels er in verschillende afmetingen, diktes ,kleuren, structuren en toplagen. Om een keuze te maken voor het aanleggen uw tuin in Purmerend kunt u alle tuintegels rustig bekijken en vergelijken in de ruime showroom. Uniek zijn de 150 modeltuinen op een buitenterrein van 5000m2, hier ziet u de tuintegels op een zeer realistische wijze, zoals u ze ook ervaart in uw tuin in Purmerend, bij nat en droog weer en tussen het groen, op een behoorlijk aantal m2 in nabijheid van elkaar. Tuintegels zijn het fundament van uw tuin en heel sfeerbepalend. Natuurlijk kunnen wij u adviseren en met u meedenken.

Wijze van aanleggen van tuintegels Purmerend 

In de modeltuinen kunt u ook een keus maken in de verschillende aanlegverbanden van tuintegels voor uw tuin in Purmerend. Wanneer we tuintegels van gelijke afmeting recht naast elkaar of in halfsteensverband aanleggen, geeft dit een strak en rustig beeld. Tuintegels in banen- en wildverband geven meteen een speelser beeld. Ook zijn er vele mooie combinaties van aanleggen zoals tuintegels met klinkers. Naast de gekozen tuintegels, heeft ook de wijze van aanleggen een grote invloed op het beeld en de sfeer in uw tuin in Purmerend. Dus niet onbelangrijk dit eens te bekijken!

We hopen u binnenkort te ontmoeten!  Heeft u nog vragen, wij beantwoorden ze graag!
Wilt u liever dat wij bij u thuis in Purmerend komen voor het tuinontwerp en keuze tuintegels, dan kunt u hiervoor een afspraak maken023- 555 22 30.

U kiest de tuintegels en wijze van aanleggen voor uw tuin in Purmerend, samen maken we een tuinontwerp, de rest mag u in alle rust aan ons overlaten!

Reacties niet toegestaan