Fraaie en betaalbare verlichting

  garden-light-tuinverlichting

Fraaie en betaalbare verlichting voor uw tuin

 

 

Verlichting maakt uw mooie tuin af! 

Ook voor praktische en sfeervolle verlichting in uw tuin kunnen wij u van dienst zijn. We weten allemaal dat verlichting in huis belangrijk is. En dat er allerlei armatuur verkrijgbaar is voor verschillende doeleinden. Zo is het ook in uw tuin, bij veel woningen is de tuin zelfs een verlenggedeelte van de woning. Het spreekt dan al vanzelf dat tuinverlichting onmisbaar is. Verlichting in de tuin is hoe dan ook meer dan alleen licht in de duisternis. Ook bij tuinverlichting spreken we van direct en indirect licht en van sfeermakers.

Op dit moment is er een mooie aanbieding van geïntegreerde spots voor in uw bestrating of muurelementen!

Optisch effect en variateit

Licht kan uw tuin optisch verlengen en uw terras verbreden. Dit wanneer de lichtpunten in een rustige lijn achter of naast elkaar geplaatst worden. Onze hersens laten zo`n regelmatige lijn al snel doorlopen waardoor we een verlenging waarnemen. Een beetje bedrog dus, maar het maakt uw tuin optisch wel royaler met een rustig effect. Bijzonder mooi hiertoe zijn onze inbouw Led-grondspots welke we in de bestrating of muurelementen kunnen plaatsen. Het geeft zo`n prachtige sfeer en optisch een mooi ruimtelijk effect.
Ook wanneer verlichting op één plaats in de tuin in een rechte lijn omhoog gaat zal dit optisch ook een ruimtelijk effect bieden. Wat te denken van het effect in uw tuin wanneer u een lichtbron onder een boompje plaatst en deze recht omhoog laat schijnen. Of welke sfeer creëert u door met direct licht, een prachtige struik of goed gevormde boom te tonen. Licht langs een borderrand geeft sfeer zo is er ook stijlvolle armatuur voor aan de muur. Er is dus heel wat meer te doen met verlichting. U kunt er zoveel mee experimenteren als u wilt en zo ontdekken wat voor u de gewenste sfeer creëert.

Eigen sfeer creëren

Tuinverlichting is een warm thuiszijn maar ook een welkom thuiskomen. U ziet bij aankomst meteen waar uw oprit, tuinpad of hekje is en u ziet zonder moeite de voordeur en het sleutelgat ook wanneer het echt goed donker is. En dat alles met uw thuissfeer. Verlichting in uw tuin is werkelijk een must als u uw tuin een eigen sfeer en karakter wilt geven. Ook in verschillende thematuinen kan verlichting een belangrijke rol spelen. Speel met licht en laat u verrassen welk effect het heeft in bijvoorbeeld een strakke moderne tuin of juist een romantische of oosterse tuin. Het ondersteunt sferen als ruimte en rust, spanning, romantiek, gezelligheid, stijl en luxe en zo meer. En niet onbelangrijk: LED-tuinverlichting is bijzonder energie zuinig! En veilig in gebruik.

Balans behouden

Eén waarschuwing is echter op zijn plaats, pas op voor te veel hoe leuk lichtbronnen ook zijn. Houdt de mooie balans in uw tuin in de gaten. Want een mooie tuin is een tuin welke in balans is. Wij kunnen u er uiteraard in adviseren en in onze showroom een assortiment aan Led-tuinverlichting tonen. Zo ook de genoemde geïntegreerde Led-grondspots. Naast de vele armaturen ziet u hier ook de licht- en warmte intensiteit en kleuren van de verschillende Led-verlichting.
Veel soorten armaturen:
Geïntegreerde grondspots voor sfeerverlichting .
Grondspots voor richtbare accentverlichting met armatuur voor in een zachte bodem.
Grondspots voor richtbare accentverlichting met armatuur voor een harde ondergrond.
Verder een ruim assortiment aan Led-verlichting voor zowel staande- als wandarmatuur.

Led tuinverlichting aanleggen

Onze Led-tuinverlichting heeft een erg gemakkelijk plug en play systeem waar u een transformator en 12 V bedrading bij nodig heeft. Hier kunnen meerdere grondspotjes en lampen op aangeklikt worden. De transformator moet wel voldoende vermogen hebben. Indien u dit wenst kunt u bij een standaardtransformator ook een lichtsensor aanschaffen met een timerfunctie om het aantal branduren in te stellen of een bewegingssensor. Ook kunt u de verlichting met een afstandsbediening aan en uit zetten of bij sommige lampen de kleur van de verlichting veranderen. Wilt u dit niet dan kunt het licht vanuit uw woning handmatig aan en uit zetten. De 12V kabel is in vele lengtes verkrijgbaar en er zijn ook verlengsnoeren. Bij vragen kunnen wij bijstaan en u de nodige informatie geven en met u meedenken.

Tuinverlichting maakt blij, het is een ware sfeermaker en is de finishing touch van uw tuin!

Aanbieding !

Wij hebben op dit moment een voordelige aanbieding van de geïntegreerde grondspotjes. (deze aanbieding is alleen indien wij ook de bestrating aanleggen) Deze schattige grondspotjes kunnen wij in iedere gewenste bestrating en muurelementen aanbrengen. Mits er natuurlijk voldoende ruimte in de steen is om te boren. De bedrading van de geïntegreerde Led-grondspotjes wordt door ons onder het straatwerk aangelegd en door ons zorgvuldig aangesloten.  Eenmaal aangesloten heeft u er geen omkijken meer naar.