Vakantie in eigen tuin


 rust en vakantiegevoel in eigen tuin

Vakantie in eigen tuin, is oost west thuis best met alle comfort en gemakken van dichtbij huis zijn. In de lente en zomer tot in het najaar toe kan het heerlijk toeven zijn in uw eigen tuin. Hieraan vooraf gaat natuurlijk een goed tuinontwerp en de aanleg van prachtige tuintegels voor schoonheid en rust. Zo gaat u een heerlijke en comfortabele vakantie in eigen tuin tegemoet en de vele uurtjes tussen uw vakanties in. Met led- tuinverlichting voor de late uurtjes. Met volle privacy achter uw nieuwe tuinafscheiding en voor een ruimtelijk en creatief effect in de tuin een mooie borderverhoging. Wij staan voor u klaar voor een succesvol eindresultaat!

tuinverlichting brengt sfeer in de tuin

Om bij schemering de sfeer te benadrukken bieden wij u functionele en mooie sfeerverlichting, om uw vakantie in eigen tuin een extra  vakantiesfeer te geven. Er is sfeer en accentverlichting, maar ook lichtpunten voor speelse effecten. Zo ook schattige spotjes welke wij in vrijwel iedere sierbestrating en tuintegel aan kunnen brengen voor een heel bijzonder beeld in uw terras of borderverhoging. Daarbij zijn ze bijzonder praktisch bij het parkeren van uw auto of om uw weg te vinden in de tuin. ze zijn veilig en sterk, u kunt gewoon over deze spotjes heen rijden en de bedrading wordt zorgvuldig onder de nieuwe tuintegels aangelegd.

vakantie in eigen tuin met het gemak van thuis

Een eigen tuin is een bijzonder waardevol bezit, waar u alles uit kunt halen om optimaal te genieten en waar u helemaal tot rust kunt komen, voor een heerlijke vakantie in eigen tuin! U hoeft nergens meer heen en heeft alle gemakken bij de hand. Rust, ruimte, privacy, schoonheid, loungen, gezelligheid met een maaltijd buiten, een plaats voor een glas wijn of biertje, een boek of om juist heerlijk uw ogen te sluiten. Voor iedere dag bij het thuiskomen na een werkdag, de vrije weekenden of heerlijke weken vrij. Het is een heerlijke plaats aan huis voor een ware  vakantie in eigen tuin!

een verzorgde tuin welke bij u past

Dit optimale tuingenoegen van een vakantie in eigen tuin, begint bij een opgeruimde en verzorgde tuin. Een tuin welke helemaal bij uw smaak en tuingebruik aansluit. Vrij van alle onkruid, woekerende planten, een onverzorgde tuinafscheiding een wiebelende tafel en vrij van ieder schuldgevoel bij het zien van al het nodige werk. Veel mensen zitten dan maar liever binnen soms zelfs achter de gordijnen of vluchten weg om een plaats van rust of wat gezelligheid buitenshuis te vinden. Waar u doorgaans veel geld uit gaat geven en weinig rust en privacy geniet.

Groot assortiment tuintegels en voordeel

Wat jammer, want in één of binnen enkele dagen is uw droomtuin en uw vakantie in eigen tuin gerealiseerd. Voor een veel lager bedrag dan u mogelijk verwacht. Komt u eens bij ons langs ter oriëntatie. We hebben een bijzonder groot assortiment aan sierbestrating zowel aan klinkers en natuurlijk allerlei prachtige tuintegels. Zowel in de showroom als buiten in de vele voorbeeldtuinen.Waar u de vele soorten tuintegels ook op de vele manieren van aanleggen kunt bezichtigen. Zo begint in alle rust bij ons uw vakantie in eigen tuin . En wanneer wij uw prachtige tuin weer aan u overdragen, is hij netjes aangeveegd en alle oude tuinmaterialen zijn voor u afgevoerd. Uw vakantie in eigen tuin kan meteen beginnen!

 

Gratis tuinontwerp naar uw wensen

We maken gratis en vrijblijvend een tuinontwerp en offerte, uiteraard geheel in overleg met u, naar uw smaak en tuingebruik en natuurlijk afgestemd op de specifieke wensen voor uw vakantie in uw eigen tuin. U zult met dat mooie droombeeld voor ogen, verrast zijn van de offerte. Eén keer vakantiegeld of slechts een deel ervan dat anders in niets opgaat, maakt van uw tuin waar rustoord met vele jaren optimaal tuinplezier en een relaxte vakantie in eigen tuin. Een tuin om trots op te zijn.  Er zijn altijd aanbiedingen en voordelige opties, vraagt u er gerust naar. We denken graag met u mee. We kunnen ook, na een telefonische afspraak, bij u thuis komen. 

Een vakkundig aangelegde tuin is optimaal tuingenoegen, met alle gemakken van thuis voor een heerlijk ontspannen vakantie in eigen tuin. 

Reacties niet toegestaan