Over ons

Voorbeeldtuinen en sierbestrating van Modeltuinen Zwanenburg

Modeltuinen Zwanenburg is al jaren een begrip in de randstad. We bieden u de mogelijkheid om een prachtige en vakkundige sierbestrating aan te laten leggen. Altijd voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Wij garanderen u topkwaliteit. Alle bestratingsproducten komen van Excluton, Gardenlux en Redsun. (bekend van alle tuinprogramma`s op TV) We leveren uitsluitend vakwerk, waar u jaren rust en plezier van zult hebben. Met voor en na aankoop onze volle service en garantie. Door het zien van de 150 voorbeeldtuinen kunt u zich rustig oriënteren om te bepalen welke bestrating helemaal naar uw smaak is. Ook in onze showroom ziet u een enorme keuze aan sierbestrating en -materialen, muurelementen, tuinhout zoals schuttingen, Led-tuinverlichting, kunstgras etc.

We maken GRATIS een professioneel ontwerp en vrijblijvende offerte voor u. Helemaal in lijn met uw wensen en gebruik van uw tuin en welk bedrag u wilt besteden. Voor het maken van een ontwerptekening en bestratingsplan hebben we wel uw tuinmaten nodig! We kunnen ook bij u thuis komen voor het maken van een tuinontwerp. We tonen u dan foto`s van tuinen en materialen.

Zo`n tuinmetamorfose vol rust en ruimtelijk effect is ook bij u mogelijk.

Professioneel en geheel naar uw smaak. Een vreugde voor jaren.

De tuin is uw visitekaartje.

Wilt u alleen herbestrating?

Ook dan staan wij uiteraard voor u klaar. Ook als u problemen in uw tuin heeft, bijvoorbeeld met de waterafvoer, verzakkingen etc. lossen wij ze vakkundig voor u op. En zelfs voor een zwaar verwaarloosde tuin deinzen wij niet terug. Verder plaatsen wij verschillende schuttingen, muurtjes voor verhoogde borders en leggen tuinverlichting aan etc.

Wilt u het zware vakwerk liever zelf doen?

We hebben een groot assortiment aan sierbestratingsmateriaal klaarstaan voor u. Maar kunnen ook op bestelling leveren. Ook zijn we uniek in de enorme keuze aan tweedehands bestratingsmaterialen. Voor een hele tuin of aanvulling. Zo u wilt kunnen we u met vakkennis adviseren en op weg helpen.Of mogen wij het doen, dan heeft u een lage prijs en toch vakwerk!

We zijn open op maandag t/m zaterdag van 7.00 tot 17.00 uur

Heeft nog vragen of wilt u dat we met u meedenken wij zijn er voor u. We hopen u spoedig te ontmoeten.

De voorbeeldtuinen van Modeltuinen Zwanenburg vindt u aan de:

IJweg 411
1161 EZ  Zwanenburg
Tel. 023 – 555 24 75
Fax 023 – 555 21 06
Handelsnr. KvK Amsterdam 34384397
Email: info@modeltuinenzwanenburg.nl