Vrijblijvende offerte

Vrijblijvende offerte

Voor het uitbrengen van een offerte hebben we eerst een tuinontwerp en bestratingsplan nodig. Welke we GRATIS en in goed overleg met u zullen maken, geheel naar uw wensen, smaak en tuingebruik. En dit uiteraard naar het bedrag welke u wilt besteden voor uw nieuwe tuin. We begeleiden u graag met onze ervaring, creativiteit, vak- en productkennis, zodat u enthousiast en meer dan tevreden zult zijn met uw prachtige tuin. Waar u dagelijks en jarenlang in alle rust van zult genieten!

U kunt voor een tuinontwerp en offerte een afspraak maken van ma t/m za tussen 7.00 en 17.00 uur via tel: 023 555 2475  waarna wij u zo spoedig mogelijk zullen bezoeken. Wilt u uw tuin in een bepaalde tijd gemaakt hebben boek dan tijdig een maakdatum om teleurstelling te voorkomen!

 

Voor een gratis tuinontwerp en offerte aan huis – 023 555 2475  

 

Wanneer u alleen een offerte wilt voor een herbestrating of het plaatsen van verhoogde borders, een tuinafscheiding, terrasoverkapping of het oplossen van bijvoorbeeld een waterafvoerprobleem in uw tuin, dan zullen wij u hierin uiteraard op heldere wijze bijstaan. Ook hiervoor kunt u een afspraak maken.Ook een vrijblijvend tuinontwerp en offerte tijdens uw bezoek aan
Modeltuinen Zwanenburg

 

Wilt u zich eerst rustig oriënteren in onze showroom en de modeltuinen voordat we een tuinontwerp en offerte uitbrengen, dan kan dit natuurlijk!
We raden u wel aan alvast uw tuinmaten mee te nemen, want meten is weten!

Heeft u nog vragen, wij beantwoorden ze graag! U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice.