Woning sneller verkopen door eerste aanzien

Woning sneller verkopen door het eerste aanzien aantrekkelijker te maken

Om uw woning sneller te verkopen moet u weten waar woningzoekende op  letten. De eerste stap van de meeste mensen is na kijken op internet en makelaar, even langs de woning  rijden.
Met die ene blik wordt uw woning aantrekkelijker of juist niet. Rijden de mogelijke kopers meteen door, lopen ze nog even langs of maken ze een afspraak om uw woning van binnen te bekijken. Ook de eerste foto van de buitenkant maakt of ze uw woning meteen  aantrekkelijk vinden of naar de volgende woning gaan.

De tuin het visitekaartje

U zult het met ons eens zijn dat de tuin een heel belangrijke rol speelt  in dat eerste aanzien. Of het nu zo is of niet, mensen hebben meteen het idee  dat als de tuin niet onderhouden en verzorgd is dan zal het binnen… Waarom zou u hierdoor meerdere potentiële mislopen! Niet omdat het misschien zo is, maar omdat dit al bewezen is!

Een hogere prijs

Daarbij komt dat uw woning met een mooie aangelegde tuin ook nog eens in  waarde zal stijgen. De prijs van het aanleggen van een tuin is dit allemaal  dubbel en dwars waard. Het lijkt een verloren investering om een tuin aan te laten leggen bij een woning welke u wilt verkopen, maar het is juist een raadzame en winstgevende  investering!

Een rustige tuin zal scoren bij de meeste mensen

De bestrating is het fundament van iedere tuin. Het is de basis waarop u verder werkt, tot het eindresultaat zijn werk zal gaan doen voor u. Raadzaam is om een rustige kleur tegel uit te zoeken. Grote tegels zijn rustig, maar ook nog eens heel populair. Het zal verre weg de meeste mensen aanspreken. Om een aantrekkelijk en rustig aanzien te creëren, heeft u echt geen dure tegels  nodig. De kleur en afwerking van de tegels moet rustig zijn.

Is de tuin al vol onkruid

Is uw tuin al begroeid met veel onkruid omdat het al langere tijd  onbewoond is of wilt u een boom eruit laten halen voor de verkoop, wij deinzen  nergens voor terug. In sommige gevallen kan een zeer voordelige optie ook al een uitkomst bieden, om uw woning aantrekkelijker te maken. Zoals tegels en stenen van de aanbieding.

Wij denken met u mee

Door onze ervaring weten we als geen ander wat hoog scoort bij de meeste  mensen. In zowel het ontwerp als de soort tegels. We zullen onze vakkennis  inzetten en met u mee denken. Wij leveren uitsluitend vakwerk en eerste kwaliteit materialen. Alle bestratingmaterialen komen van Excluton en Gardenlux bekend van alle tv  tuinprogramma`s.

Het goed ontwerp is noodzaak

Bij ons is een goed ontwerp gratis omdat wij het belang er van in zien. Want alleen met een ontwerp dat volkomen in balans is, zal de  uiteindelijke uitstraling van de tuin prachtig zijn. Ook bieden wij u een vrijblijvende offerte aan. Deze zal u zeker  meevallen.

Blijf in dit alles het doel voor ogen houden!

Het sneller verkopen van uw woning, want dat zeker zo zal  zijn. Uw tuin zal er fantastisch uitzien en hoge ogen gooien, u zult er zelf  trots op zijn en ook deze blije en verzekerde houding zal meehelpen in de  verkoop.

Komt u eens kijken om u te oriënteren. U vindt bij ons een groot assortiment  aan tegels. U zult de grote verschillen in kleur, afmeting en afwerking zien. Zo  ook de prijsverschillen. Wellicht zult u tot een goede keuze komen voor uw tuin. Mogen wij u hier in bijstaan met onze vakkennis en ervaring? We hopen u spoedig  te zien, des te eerder is uw huis verkocht!

De koffie staat voor u klaar.

Heeft u nog vragen wij beantwoorden ze graag.

Modeltuinen Zwanenburg

IJweg 411 1161 EZ Zwanenburg T. 023- 5552475 E. info@modeltuinenzwanenburg.nl

Reacties niet toegestaan